Πιο κάτω αναφερόμαστε στους 4 λόγους που η γραμματέας από πολυτέλεια έγινε πλέον ανάγκη για κάθε επιχείρηση.

1. Ιδανική Εταιρική Εικόνα.

Ενισχύεται η εικόνα και το κύρος σας. Η Γραμματέας χαιρετά τον συνομιλητή και λαμβάνει το μήνυμα του. Ακολούθως θα μιλήσει με τον διευθυντή της εταιρείας. Αυτό από μόνο του δίνει την αίσθηση μίας μεγάλης οργανωμένης εταιρείας.

2. Όλες οι κλήσεις σας απαντώνται.

Αναμφισβήτητα οι αναπάντητες κλήσεις οδηγούν σε μείωση των εσόδων μιας εταιρείας. Δημιουργούν πελάτες δυσαρεστημένους και εκνευρισμένους. Νέοι πελάτες χάνονται μιας και μπορούν να αποταθούν αμέσως σε άλλη εταιρεία έχοντας σχηματίσει λανθασμένη εντύπωση για την εταιρεία που δεν απάντησε κανείς, μιας εταιρείας ανοδιοργάνωτης.

3. Επιστρέφετε τις κλήσεις σας όταν εσείς είστε σε θέση να μιλήσετε.

Αναμφισβήτητα ένα τηλεφώνημα από ένα νέο πελάτη απαιτεί τον κατάλληλο χειρισμό πράγμα δύσκολο μιας και όλες οι ώρες της ημέρας δεν είναι οι ίδιες. Υπάρχουν στιγμές κούρασης, εκνευρισμού και πίεσης. Η Γραμματέας θα πάρει το μήνυμα από τον ενδιαφερόμενο πελάτη και εσείς μπορείτε να επιστρέψετε το τηλεφώνημά σας την ώρα που είστε έτοιμος να κάνετε την προώθηση της υπηρεσίας σας ή του προϊόντος σας “πουλώντας ταυτόχρονα την ευχάριστη προσωπικότητα σας”.

4. Διασφαλίζει την υγιές σχέση ανάμεσα στον Διευθυντή και πελάτη της εταιρείας.

Καθημερινά βρίσκεστε στην δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσετε και μια μερίδα πελατών οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο δεν είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες – προϊόντα της εταιρείας σας. Η Γραμματέας αφού λάβει με λεπτομέρεια το μήνυμα θα σας το διαβιβάσει. Εσείς με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε χρόνο να προετοιμαστείτε για τις απαντήσεις σας καθώς και να επιστρέψετε την κλήση σας την ώρα που είστε έτοιμος και ήρεμος να καθυσηχάσετε και να κρατήσετε την συνεργασία σας με τον πελάτη σας.