Η Τράπεζα Κύπρου ενεργοποιεί το Apple Pay στους iOS χρήστες

Η Τράπεζα Κύπρου ενεργοποιεί το Apple Pay στους iOS χρήστες

Η υπηρεσία που θα μεταμορφώσει τις μελλοντικές σας πληρωμές κάνοντας τις πολύ πιο εύκολες και ασφαλείς. Χρησιμοποιείστε το Apple Pay στο iPhone, Apple Watch, iPad και Mac και κάντε πληρωμές σε καταστήματα, εφαρμογές και ιστοσελίδες γρήγορα και άνετα.

Ασφάλεια και η ιδιωτικότητα (privacy)

Σημαντικό να αναφερθεί είναι ότι, οι αριθμοί της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται ούτε στη συσκευή αλλά ούτε και στους server της Apple.

Αντίθετα, ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού (Device Account Number) αποδίδεται, κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια στο Ασφαλές Στοιχείο (Secure Element) της συσκευής σας. Η κάθε συναλλαγή εγκρίνεται με ένα δυναμικό κωδικό ασφαλείας μιας χρήσης.

Χρησιμοποιώντας iPhone ή Apple Watch, πλέον μπορείτε να πληρώνετε με το Apple Pay σε καταστήματα, εστιατόρια, ταξί, αυτόματους πωλητές και άλλα πολλά. Επίσης, όταν ψωνίζετε με εφαρμογές ή στο διαδίκτυο στο Safari με Apple Pay, δεν χρειάζεται να συμπληρώνετε φόρμες ή να πληκτρολογείτε ξανά και ξανά τις πληροφορίες αποστολής και χρέωσης. Η κάθε πληρωμή με Apple Pay επαληθεύεται με απλά μια ματιά με το Face ID ή με ένα άγγιγμα με το Touch ID, ή ακόμα και με τον κωδικό της συσκευής σας.

About The Author

Panayiotis Sakki

I have a passion in reading, writing and sharing anything related to Business, Marketing & Advertising in an effort to educate and make people present their best selves to me wherever I go.

Share This