Ενδιαφέρον ερώτημα έτσι αναμένεται ενδιαφέρον απάντηση…

Λέχθηκε και σε προηγούμενα άρθρα πως πιστεύουμε και στηρίζουμε την φράση “Κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα”. Φυσικά το κάτι δεν είναι αυτό που θα πάρει την επιχείρηση σας στο επόμενο επίπεδο, και ούτε θα ήταν λογικό να περιμένει κάποιος πολλά από ένα κάτι.

Η διαδικτυακή διαφήμιση δεν στοιχίζει όσο άλλους τρόπους διαφημίσεις και επιτρέπει την άμεση στόχευση του κοινού. Πως όμως κρίνουμε αν τα χρήματα που δίνει μια εταιρεία καταλήγουν σαν επένδυση ή κόστος στην εταιρεία?

heading_-_evaluation_portal

Η αλήθεια είναι πως κανένας marketer δεν πιστεύει πως η διαφήμιση είναι κόστος, αφού το χειρότερο σενάριο πίσω από μια καλά στημένη καμπάνια είναι η αναγνώριση της εταιρικής επωνυμίας σε χιλιάδες κοινό.

Στις περιπτώσεις όπου δημιουργείτε μία Sales Approach καμπάνια τότε είναι εξαιρετικής σημασίας, η ύπαρξη του Call-to-Action και της δυνατότητας μέτρησης των αποτελεσμάτων, που μπορεί να αφορά impressions, people reach, CTR και τέλος αριθμός πωλήσεων.

what_is_b2b_marketing

Αν θες κάποιος να αγοράσει από σένα, κάνε του την ζωή εύκολη με ξεκάθαρο μήνυμα και δώσε την επιλογή να αγοράσει με το πάτημα ενός κουμπιού! Ακόμη και αν ο τρόπος να αγοράσει είναι το τηλεφώνημα δώσε την επιλογή Call Now.

Τέλος, επένδυση θεωρείτε η χρήση κάποιου χρηματικού ποσού το οποίο θα μας αποφέρει περισσότερα από όσα δώσαμε. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε πωλήσεις ή ακόμη και αναγνωρισιμότητας της εταιρείας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Digital Marketing Agent σας!

Γράφει ο Παναγιώτης Σάκκη

Senior Digital Marketer

panayiotis-sakki