Η νέα μόδα και τρόπος προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με τους Influencers έχει πάρει τρελούς ρυθμούς, όπως και τα υπόλοιπα online trends των προηγούμενων χρόνων.

Γνωστά, επώνυμα και όχι μόνο άτομα, τα οποία έχουν μεγάλο αριθμό fans & followers είναι γνωστό πλέον ότι πληρώνονται από διάφορα brands για την έμμεση προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους, επιδρώντας θετικά στο κοινό που τους παρακολουθεί.

Κάτι το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο από το Instagram, το οποίο επιθυμεί να κρατήσει την ειλικρινή σχέση μεταξύ των χρηστών και έτσι προχωρά σε ένα νέο μεγάλο βήμα για την χρήση των Influencers που όλοι είναι κερδισμένοι!

Η πλατφόρμα “αναγκάζει” τους Influencers στην δημιουργία ενός αναβαθμισμένου προφίλ που θα ξεχωρίζει όλα τα Influencing paid posts και θα επιδεικνύουν την επαγγελματική σχέση του brand με τον Influencer.

Ξεκινώντας άμεσα, οι Influencers από όλο τον κόσμο, θα αναρτούν την ετικέτα της πληρωμένης προβολής με το λεκτικό “Paid partnership with”, το οποίο θα δείχνει την επαγγελματική συνεργασία μεταξύ του brand και του Influencer. Αυτό θα δώσει το πλεονέκτημα και στις δύο πλευρές να παρακολουθούν τα στατιστικά τέτοιων αναρτήσεων, τόσο ο Influencer όσο και το brand!

wersm-instagram-paid-partnership

Αυτό θα οδηγήσει στην ειλικρινή και ακόμη πιο επαγγελματική σχέση μεταξύ brand και Influencer, κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα στο Influence Marketing των επόμενων χρόνων. Προετοιμαστείτε να ζήσουμε δυνατές επαγγελματικές σχέσεις και εξαιρετικό περιεχόμενο!