Πριν από λίγες μέρες η διάσημη πλατφόρμα ανακοίνωσε το Instagram Business και επίσης έχει λανσάρει το νέο της feature Instagram Stories, που για ακόμη μία φορά αποδεικνύει την τεράστια προσπάθεια που γίνετε για την μεγιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό, επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζετε στιγμές καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, συνδυάζοντας πολλές φωτογραφίες και βίντεο ταυτόχρονα!

How to create an Instagram Story:

instagramchat

Βρείτε στο πάνω μέρος της οθόνης σας πλέον το επιπρόσθετο κομμάτι και ανεβάστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας χρησιμοποιώντας την επιλογή στο αριστερό μέρος της οθόνης σας! Η ιστορία σας μόλις ξεκίνησε! Οι φωτογραφίες και τα βίντεο σας θα εμφανίζονται σε format slideshow.

Overposting is over… Τεράστιο πλεονέκτημα στους φανατικούς users είναι ότι με αυτήν την μέθοδο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για overposting καθώς οι φωτογραφίες και τα βίντεο στην ιστορία σας εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες και δεν εμφανίζονται ξανά στο προφίλ σας. Έτσι σας δίνετε η ευκαιρία να γράφετε καθημερινά μια καινούργια ιστορία!

socialad-instagram-stories

Extra tip if you are still reading:

Όλες οι νέες ιστορίες από τα άτομα και τους λογαριασμούς που ακολουθείτε εμφανίζονται με το έγχρωμο δακτυλίδι γύρω από το προφίλ τους! Για να μην χάνετε ιστορία!
unnamed

How to check out an Instagram Story:

Απλά επιλέξτε το άτομο που θέλετε να δείτε την ιστορία του και πατήστε στην φωτογραφία στο προφίλ του. Προχωρήστε μπροστά, πίσω, αλλάξτε ιστορία ή στείλτε ένα προσωπικό μήνυμα με το Instagram Direct. Αντίθετα με τις κανονικές αναρτήσεις, δεν υπάρχει επιλογή για Like ή Public Comment.

Δημιουργήστε σήμερα το δικό σας Instagram Story και μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας! Η ιστορία… γράφετε κάθε μέρα!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Digital Marketing Agent σας!

Γράφει ο Παναγιώτης Σάκκη

Senior Digital Marketer

panayiotis-sakki