Η πλατφόρμα του Instagram αναβαθμίζεται με ταχύτατους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα και αν συλλογιστεί κάποιος, όλα αυτά συμβαίνουν για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Πέραν του προφανούς, η πλατφόρμα δίνει μεγάλη έμφαση στην δημιουργία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των εταιρειών που επιλέγουν την πλατφόρμα.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια

Με 8 εκατομμύρια επιχειρήσεις και 1 εκατομμύριο ενεργούς διαφημιστές η πλατφόρμα μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Πάνω από 120 εκατομμύρια Instagrammers επισκέυθηκαν τουλάχιστον μία ιστοσελίδα, έστειλαν μήνυμα ή ήρθαν σε επικοινωνία με τουλάχιστον μια εταιρεία μέσα από την πλατφόρμα τον τελευταίο μήνα!

Η ίδια η πλατφόρμα δήλωσε πρόσφατα,

“Αυτή την χρονιά σκοπεύουμε να βοηθήσουμε πρακτικά και αποτελεσματικά τους χρήστες να έρθουν σε επικοινωνία με τις επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν μέσα από την πλατφόρμα. Ξεκινάμε με τα στατιστικά στοιχεία στα Instagram Stories, αποθηκευμένες αναρτήσεις και άλλα που θα αυξήσουν τους followers μιας εταιρείας.” 

Και για να γίνει αυτό εφικτό, η πλατφόρμα θα δώσει, μάλλον αργότερα μέσα στο χρόνο, την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει την κράτηση του μέσα από το Instagram Business Account της εταιρείας που τον/την ενδιαφέρει. Ενδιαφέρον! Αναμένουμε 🙂

Πηγή: https://wersm.com