Είτε μοιράζεστε τον λογαριασμό του εστιατορίου μεταξύ της παρέα σας ή μοιράζεστε το κόστος για την αγορά ενός δώρου, τώρα μπορείτε να κάνετε τις οικονομικές σας συναλλαγές μέσα από το Facebook Messenger.

Την περασμένη Τρίτη (11 Απριλίου 2017) το Facebook ανακοίνωσε την εφαρμογή Group Payments μέσα από το Facebook Messenger. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν τις person-to-person χρηματικές του συναλλαγές από το 2015, όμως τώρα αυτό είναι εφικτό και για συναλλαγές με περισσότερα από δύο άτομα.

ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗς

Αυτό το πολύ χρήσιμο feature ισχύει μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και είναι εφικτό μόνο σε Android και desktop. Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος, είναι εύκολο και σίγουρα ασφαλής.

https://www.facebook.com/messenger/videos/1274182442701433/

 

Πατήστε στο + σύμβολο κάτω αριστερά μέσα από το group conversation, και επιλέξτε το σύμβολο payments ($). Μετά, επιλέξτε σε ποιον ή ποιους θα στείλεται ή ζητάτε χρήματα. Επιλέξτε όλους ή μερικούς από τους συνομιλητές σας, ορίστε το ποσό και δώστε περιγραφή στην συναλλαγή, π.χ. πίτσα, δώρο, γεύμα, κ.α. Τέλος πατήστε Request.

Ένα μήνυμα θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος της συνομιλίας που θα ενημερώνει για το ποιοι έστειλαν και ποιοι όχι ακόμη. Η κατάσταση είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.

Δεν χρειάζεται να θυμάστε κωδικούς και αριθμό της κάρτας, όπως πάντα το Facebook χειρίζεται με απόλυτη ασφάλεια τα δεδομένα σας και η υπηρεσία αυτή είναι εντελώς δωρεάν.