Γενικά

Η πρόοδος και βελτίωση της πλατφόρμας του Facebook δεν σταματά ποτέ και αυτό δίνει όλο και περισσότερη αξία στον χρήστη. Το νέο πλέον feature της πλατφόρμας Facebook 360, επιτρέπει στα προσωπικά προφίλ όπως και στα Business Pages, να μοιραστούν στιγμές με φίλους και κοινό αντίστοιχα με ένα διαφορετικό τρόπο, μεταφέροντας την πραγματικότητα της στιγμής σε εμπειρία 360 μοιρών! Το ενδιαφέρον είναι στο πόσο εύκολο είναι για τον χρήστη να το δημιουργήσει.


Φτιάξτε φωτογραφίες 360

Το feature 360 Photos σας επιτρέπει να μοιραστείτε μια εμπειρία με φίλους και ακόλουθους με το να τους δείξετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα το που βρίσκεστε. Βάλτε τους behind the scenes and at the center of action!


Παρουσιάζουμε εδώ μερικούς τρόπους:

  • Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το Panoramic feature στην κάμερα του κινητού σας (δυνατότητα λήψης μέχρι 240 μοίρες)
  • Χρησιμοποιήστε apps όπως το Street Viewor Google Camera
  • Χρησιμοοιήστε μια360 camera, όπως την Samsung Gear 360, RICOH THETA S, 360Fly, Giroptic 360 Cam ή ALLie Camera

360-in-news-feed


Πριν αναρτήσετε την 360 σας σκεφτείτε!

  • Τοποθετήστε τους υποψήφιους θεατές στο κέντρο του ενδιαφέροντος και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για να δουν
  • Δημιουργήστε μια ιστορία με την φωτογραφία για να δώσει αξία στην εικόνα
  • Δώστε τους πρόσβαση σε σκηνές που δεν θα μπορούσαν να δουν αλλιώς

Δημιουργήστε 360 Video

Η δημιουργία και ανάρτηση 360 βίντεο είναι επίσης εφικτή. Εδώ χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός ο οποίος θα καταγράφει όλες τις σκηνές 360 μοίρες ταυτόχρονα. Αυτό θα επιτρέψει στον χρήστη να αλλάζει γωνιές κατά την παρακολούθηση του βίντεο.

Στον υπολογιστή, η αλλαγή γωνιών συμβαίνει με την χρήση του ποντικιού, ενώ στις κινητές συσκευές γίνετε με την χρήση της touch οθόνης ή περιστρέφοντας το κινητό.

maxresdefault

360 video είναι διαθέσιμο για εμφάνιση σε διαδίκτυο και Android & iOS συσκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Digital Marketing Agent σας!

Γράφει ο Παναγιώτης Σάκκη

Senior Digital Marketer

panayiotis-sakki