Ψάχνετε τρόπους να αναρτήσετε μεγάλο λεκτικό περιεχόμενο?

Τα Facebook Notes επιτρέπουν στον χρήστη, να εκφράσει την απόψη του ή να μοιραστεί κάποιες πληροφορίες μέσα από το προσωπικό του προφίλ ή μέσα από το Facebook Business Page, σε στιλ blog. Το στήσιμο είναι εύκολο αφού χρειάζεται μόνο μία cover photo (1200 x 445 px), το λεκτικό περιεχόμενο και ένα ελκυστικό στήσιμο με την χρήση των διαφόρων features των Facebook Notes.
Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε τις ιδεές και απόψεις σας ή σκέφτεστε να δημιουργήσετε το δικό σας blog χωρίς να έχετε ιστοσελίδα, τότε…

“Δοκιμάστε τα Facebook Notes”

Ιδέες πως να τα χρησιμοποιήσουμε

Δημιουργήστε ένα Facebook Note για να μοιραστείτε ιδέες, απόψεις, νέα που αφορούν το κοινό σας, συμβουλές και διάφορα tips, για να επικοινωνήσετε με το κοινό σας, να γράψετε μια βιογραφία, να παρουσιάσετε ένα νέο προϊόν ή μια νέα υπηρεσία.

Πως ενεργοποιούμε τα Facebook Notes

Αν δεν βλέπετε την επιλογή Notes στα Facebook Page tabs σας, απλά πατήστε Settings > Edit Page > Add a Tab > Choose Notes

Ολοκληρώνοντας

Η χρήση των Facebook Notes είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία με πολλά οφέλη. Συστήνετε ανεπιφύλακτα σε start up bloggers που δεν έχουν έτοιμη ακόμη την προσωπική τους ιστοσελίδα ή blog, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Notes για να μοιραστούν απόψεις, ιδέες και πληροφορίες με το κοινό τους, μέσα από το προσωπικό τους προφίλ ή το Facebook Business Page τους. Επίσης, συστήνετε και στα άτομα και εταιρείες που έχουν ήδη την δικιά τους ιστοσελίδα και μπορούν μέσα από τα Notes να δημιουργούν website traffic στην ιστοσελίδα τους.
Μειονέκτημα: Αν επιθυμείτε να διαφημίσετε πληρωμένα τα Facebook Notes δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό σύμφωνα με τους κανονισμούς του Facebook.

Facebook posts containing stories about Notes, change of Profile Pictures, or new Life Events are not eligible to be boosted.