Οι εκπλήξεις στην πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν σταματούν ποτέ. Επόμενο βήμα (ένα από τα πολλά) η επιλογή ρύθμισης υπενθύμισης μέσα από το Facebook Messenger app για κάποιο γεγονός που ακολουθεί μεταξύ εσάς και του συνομιλητή σας!

Η ρύθμιση αυτή ενεργοποιείτε αυτόματα μόλις το Facebook Messenger εντοπίσει ημερομηνία και ώρα στο λεκτικό και αυτό δεν εξαιρεί την Ελληνική γλώσσα! Ρυθμίστε την υπενθύμιση η οποία θα σταλεί σε όλους τους εμπλεκόμενους μέσα στην συνομιλία και έτσι το γεγονός δεν θα ξε-χαστεί ποτέ. Πως? Με την εξής απλή διαδικασία:

  1. Στο Facebook Messenger app, γράψτε σε ένα ή περισσότερους φίλους μια πρόταση που να συμπεριλαμβάνει ημερομηνία και ώρα. Το app θα αναγνωρίσει αυτά και θα τα υπογραμμίσει για να σας δώσει την ευκαιρία να το επιλέξετε.

socialad-cyprus-1

  1. Επιλέξτε το Set Event Reminder στην προκαθορισμένη ώρα ή αν επιθυμείτε να αλλάξετε την ώρα επιλέξτε Choose a Different Time.

socialad-cyprus-2   socialad-cyprus-3

  1. Η υπενθύμιση αναγράφετε στο πάνω μέρος του chat εφόσον έχετε το παράθυρο του chat ανοικτό. Πιέστε επάνω στην υπενθύμιση για να προσθέσετε όνομα στο event, ή να προσθέσετε/αλλάξετε πληροφορίες.

socialad-cyprus-4

socialad-cyprus-5

  1. Η υπενθύμιση θα ενημερώσει όλους τους συνομιλητές την μέρα και ώρα που έχετε ρυθμίσει, εφόσον τα messenger notifications τους είναι ανοικτά. By default, η υπενθύμιση έρχεται 15 λεπτά πριν την ώρα του event.

Αν είστε τύπος που του αρέσει η συνέπεια και ο προγραμματισμός (σαν και εμένα) τότε θα σας ενθουσιάσει το πιο πάνω feature! Καλές ρυθμίσεις και καλά ραντεβού!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Digital Marketing Agent σας!

Γράφει ο Παναγιώτης Σάκκη

Senior Digital Marketer

panayiotis-sakki