Γενικώς το Content Marketing σχετίζεται με την δημιουργία πολύτιμου και σχετικού περιεχομένου στο κοινό το οποίο απευθύνεται. Marketeers και μη, πασχίζουν για την δημιουργία καλού περιεχομένου το οποίο θα αρέσει και θα προσελκύσει το κοινό.

[bctt tweet=”Το Content Marketing σχετίζεται με την δημιουργία πολύτιμου και σχετικού περιεχομένου.” username=”thkbiz”]

Είναι και κάτι τύποι σαν και τον Dr. Shadrooh, που σκέφτονται πρωτότυπες ιδέες για να μεταφέρουν το μήνυμα τους στο κοινό που τους ακολουθεί και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Ο οδοντίατρος από το Basingstoke της Νότιας Αγγλίας, δεν δίστασε σε αρκετές περιπτώσεις να φτιάξει τις δικές του παρωδίες πασίγνωστων τραγουδιών, πάντα με την ιδιαίτερη θετικότητα και μεταδοτικότητα, με τη τελευταία του παρωδία να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Η παρωδία του γνωστού τραγουδιού ‘Shape of You’ από Ed Sheeran, δημοσιεύτηκε στο προσωπικό του YouTube Channel στις 21 Φεβρουαρίου 2017 και έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 770.000 views καθώς οι YouTube subscribers του Dr. Shadrooh κοντεύουν τις 30.000. Ο αριθμός των fans στο εταιρικό του Facebook Page, από 140.000 έχει ξεπεράσει σε λιγότερο από δύο μήνες τους 270.000! Υπενθυμίζουμε πως δεν αναφερόμαστε σε κάποιο celebrity με χιλιάδες followers, αλλά σε ένα κοινό θνητό σαν εμένα και εσένα.

[bctt tweet=”Ο αριθμός των fans στο εταιρικό του Facebook Page, από 140.000 έχει ξεπεράσει σε λιγότερο από δύο μήνες τους 270.000!” username=”thkbiz”]

Ο 36χρονος Dr. Shadrooh εξηγεί στην εφημερίδα The Sun πως ξεκίνησαν όλα;

“Έκανα την πρώτη μου παρωδία πέρσι, στο τέλος μιας κανονικής μέρας και το μοιράστηκα με τους φίλους μου. Αυτοί με την σειρά τους το ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον κόσμο άρεσε η ιδέα αυτής της νέας εικόνας του οδοντίατρου και το έδειχναν με τις κοινοποιήσεις τους. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτή ήταν ευκαιρία να φτιάξω μια πλατφόρμα και να εκπαιδεύω τον κόσμο με ένα πιο διασκεδαστικό και θετικό τρόπο… έτσι ξεκίνησε ο Singing Dentist.”

Στόχος και σκοπός του Dr. Shadrooh είναι να μεταφέρει το μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους για το πόσο σημαντική είναι η στοματική υγιεινή και πόσο ωφελεί η επίσκεψη μας στον οδοντίατρο. Επομένως, γινόμαστε μάρτυρες ενός πολύ καλού περιεχομένου με ένα εξαιρετικό τρόπο παρουσίασης και εξού η τεράστια επιτυχία. Τροφή για σκέψη για την επόμενη φορά που θα επιχειρήσετε να πάρετε το ενδιαφέρον του κοινού.