Ποιος τύπος αναρτήσεων φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα?

Ποιος τύπος αναρτήσεων φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα?

Ακούμε συχνά από πολλούς marketers την συζήτηση σχετικά με το ποιος τύπος αναρτήσεων δουλεύει καλύτερα, εννοώντας έχει την μεγαλύτερη απήχηση και αποτελέσματα.

Η συζήτηση γίνεται γύρω από τις αναρτήσεις μόνο με λεκτικό, με φωτογραφία, με βίντεο ή και με σύνδεσμο που σε κατευθύνει στην ιστοσελίδα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μία σωστή απάντηση που να ταιριάζει σε όλους και όλα τα προφίλ εταιρειών. Όλοι οι τύποι αναρτήσεων δουλεύουν αρκεί το περιεχόμενο της ανάρτησης να πάρει το ενδιαφέρον του κοινού του οποίου στοχεύουμε.

Παράδειγμα, δες αυτό που διαβάζεις τώρα. Μία ανάρτηση με σύνδεσμο στην ιστοσελίδα για να μάθεις τελικά τι δουλεύει καλύτερα. Όλα δουλεύουν!

Από το 2012 ακούμε  το Facebook να λέει ότι οι αναρτήσεις με φωτογραφία και βίντεο έχουν μέχρι και 180% μεγαλύτερη απήχηση και εμπλοκή. Στην τελική όμως το τι ψάχνουμε πίσω από κάθε μας ανάρτηση διαφέρει από άτομο σε άτομο και σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Η δική μου συμβουλή είναι να μην εμπιστευτείτε τυφλά τα διάφορα που λένε και ακούγονται δεξιά και αριστερά αλλά να εμπιστευτείτε τα στατιστικά της σελίδας σας, γιατί όπως λέω πάντα numbers and stats don’t lie!

Τέλος, προτείνω να εστιαστείτε στην παραγωγή ποιοτικού και χρήσιμου περιεχομένου έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, δοκιμάστε αναρτήσεις διαφόρων τύπων και επενδύστε χρόνο να αξιολογήσετε και να κατανοήσετε τα αποτελέσματα σας.

Μόνο αυτά θα σας δώσουν απαντήσεις σχετικά με το τι δουλεύει καλύτερα για εσάς και την επιχείρηση σας.

Καλή συνέχεια και για οποιεσδήποτε απορίες θα χαρώ να μιλήσω μαζί σου, θα με βρεις ΕΔΩ.

About The Author

Panayiotis Sakki

I have a passion in reading, writing and sharing anything related to Business, Marketing & Advertising in an effort to educate and make people present their best selves to me wherever I go.

Share This