Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις αλλαγές στον αλγόριθμό του Facebook, την μείωση των οργανικών (απλήρωτων) προβολών, την επίδραση που θα έχει στα Business Pages, και άλλα.

Ότι και να συμβαίνει, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν καθορίζεται από εμάς, έτσι μένουμε πιστοί στην γνωστή φιλοσοφία που μας διακατέχει “Content is the King!”.

Προτείνουμε να κρατήσετε αυτό το άρθρο και όταν κάποια στιγμή ξεμείνετε από ιδέες για το τι να αναρτήσετε στην σελίδα σας, επιστρέψτε εδώ. Επίσης, θα χαρούμε να δούμε και τις δικές σας προτάσεις στα σχόλια πιο κάτω.

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ

Συχνά προτείνουμε να κάνετε ερωτήσεις στο κοινό σας. Αυτό δίνει αξία στον ακόλουθο, αφού η γνώμη του μετρά και είναι σημαντική για όλους μας.

  1. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ…. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!

Χρησιμοποίησε αποτελεσματικά τα emoticons του Facebook για να εμπλέξεις του fans και να πάρεις σημαντικά αποτελέσματα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Εδώ θα ασχοληθούν και αυτοί που δύσκολα εμπλέκονται στα σχόλια, είτε γιατί νιώθουν άβολα ή βαριούνται.

  1. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ

Όντως για πολλούς η αγαπημένη λέξη. Παρόλα αυτά, πίσω από τους μεγάλους αριθμούς που εμπεριέχει ένας διαγωνισμός, κρύβονται πολλές παγίδες, που θα συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή. Αφού έχετε μελετήσει καλά το πλάνο και την στρατηγική σας, φτιάξτε ένα διαγωνισμό ανατροφοδότησης όπου η εμπλοκή του κοινού θα έχει αξία και για εσάς. Π.χ. ανακαλύψτε το αγαπημένο προϊόν των fans σας!

  1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΠΡΟΪΟΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΜΕΝΟΥ

Πάντα όταν έρχεται κάτι καινούργιο, όσο ασήμαντο και αν σας φαίνεται, προτείνουμε να το κάνετε εξαιρετικά σημαντικό! Γενικά σαν λαός, ανταποκρινόμαστε πολύ θετικά σε κάτι νέο ή σε μια αλλαγή, αφού ο παράγοντας της περιέργειας, δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να το δοκιμάσουμε!

  1. ΔΕΙΞΤΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ (BEHIND THE SCENES)

Μιλήσαμε πιο πάνω για το συναίσθημα της περιέργειας. Πάντα θέλουμε να ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από την πρώτη γραμμή που όλα φαίνονται στημένα και ρόδινα, είτε αυτό είναι ένα εργοστάσιο, μία κουζίνα, η μία ομάδα ανθρώπων που συζητούν σε ένα meeting.

  1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ

Τι καλύτερο από την ενίσχυση των ανθρώπινων σχέσεων μεταξύ του προσωπικού και των πελατών σας! Γνωρίζατε ότι η προβολή κάποιου προσώπου σε σχέση με κάποιο προϊόν έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση, εμπλοκή και αλληλεπίδραση? Δείξτε και αναγνωρίστε το προσωπικό σας!

  1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Το απαραίτητο περιεχόμενο όπου και όταν πρόκειται για Personal Branding, ή όταν οι ακόλουθοι και οι πωλήσεις σας προέρχονται μέσα από την δική σας προσωπική υπόσταση. Dare to expose yourself!

Ελπίζουμε πως τα πιο πάνω θα βοηθήσουν στην δημιουργία νέου περιεχομένου για εσάς και θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας πιο κάτω.content social media social media